Close
despre-zen-residence

ZEN RESIDENCE

UN NOU STIL

PENTRU CASA TA!

Graff Pink Estate introduce un nou standard de calitate in ceea ce priveste ansamblurile rezidentiale de apartamente.

Primul nostru proiect rezidential din Constanta, situat in zona Carrefour pe strada Genova nr 6,  este totodata un ansamblu rezidential ce promite zona de spatiu verde, locuri de joaca pentru copii, alei pietonale, piste de biciclete, pergole si un iaz mare ornamental cu podulet.

Ansamblul rezidential ZEN va detine parcare subterana moderna dar si locuri de parcare externe situate langa blocuri fiind realizate intr-un mod unic si inovativ.

Graff Pink Estate - o garantie pentru calitate

Garantiile oferite de Graff Pink Estate si de asociatii sai sunt legate de siguranta investitiei, de calitatea si durabilitatea constructiilor pe care le realizeaza in complexul Zen Residence. Pe langa complexele comerciale din imediata vecinatate, locuitorii zonei vor putea beneficia in viitor de toate serviciile unui cartier inteligent proiectat, oferind astfel si mai multe facilitati.

Toate cele sapte blocuri din complexul ZEN vor fi din caramida si izolate fonic cu vata minerala. Este prevazut ca fiecare scara sa dispuna de lift propriu care ajunge pana in parcarea de la demisol, uscatoare si spatii pentru depozitarea bicicletelor.

Vecinitati imobil

  • 2 minute de mers pe jos de centru comercial Carrefour, Decathlon, JYSK, Lems Dedeman, Selgros;
  • 1 minut de mers pe jos pana la statia RATB;
  • 5 minute distanta de statiunea Mamaia;
  • 5 minute de centrul comercial VIVO;
  • 15 minute distanta pana in centrul orasului Constanta;
  • 20 minute distanta pana la aeroportul Kogalniceanu;

DESCARCA BROSURA NOASTRA

Te asteptam sa-ti găsesti apartamentul potrivit. Graff Pink Estate este partenerul nostru si iti va oferi toate detaliile care te intereseaza.

Proiectul Zen Residence - etapizare

Graff Pink Estate anunta ca Zen Residence va fi construit in 4 etape. In prima etapa vor fi ridicate doua blocuri cu 105 apartamente, dintre care 85 sunt cu doua camere si 20 cu trei camere. Suprafetele acestor apartamente sunt cuprinse intre 63 mp si 89 mp. Totodata, Graff Pink Estate a stabilit termenul de finalizare a celor 4 etape in cel mult 48 de luni de la inceperea lucrarilor.

Zen Residence are o pozitie strategica, bine aleasa, complexul fiind situat la numai 5 minute distanta de Statiunea Mamaia, 10 minute de Centrul Constantei, 5 minute de Vivo, 15 minute de aeroportul Mihail Kogalniceanu si la numai 2 minute de mers pe jos de marile centre comerciale Carrefour, Dedeman, Selgros, Jysk sau Lem’s.

Daca vei alege sa locuiesti in Zen Residence, alegi de fapt calitate, accesibilitate si acces facil la strazi, scoli, spatii de recreere si de cumparaturi. Nu mai ramane decat sa gasesti in acest complex elitist apartamentul care sa devina casa perfecta pentru tine si familia ta. Astfel, poti alege dintr-un numar considerabil de apartamente – 275 apartamente cu 2 camere, 70 de apartamente cu 3 camere si 10 apartamente cu 4 camere.

Daca esti in cautarea unui apartament care sa devina “acasa” pentru tine in urmatorii ani, Zen Residence vine cu o oferta variata si atractiva, intr-o zona extrem de bine pozitionata. Investeste inteligent in viitorul tau si al familiei tale si cumpara un apartament in complexul Zen Residence.

Aceasta se va dovedi in cativa ani o investitie inteligenta, zona fiind in continua dezvoltare si proiectare. Totodata, aici te vei bucura de toate facilitatile si accesibilitatea de care ai nevoie pentru o viata confortabila.

Zen Residence poate fi una dintre cele mai bune investitii pe care le poti face pe termen scurt, dar si pe termen lung. Datorita locatiei, apartamentele din acest complex vor deveni curand investitii valoroase in piata imobiliara. Totodata, aici poti gasi apartamentul pe care ti l-ai dorit intotdeauna.